Mergi la continut
Transport gratuit la comenzile de peste 300 RON
Transport gratuit la comenzile de peste 300 RON

Despre noi

ASIHome este un magazin de produse home & deco de calitate premium.

Inovatie, Pasiune si Atentie Sporita la Detalii

Numele brandului

Numele brandului

AsiHome este un brand tanar si dinamic infiintat in 2022, cu un nume inspirat de initialele celor trei copii ai fondatorilor si numele singurului rau din Turcia care curge in sens opus, de la sud la nord, in provincia Hatay si se varsa in Marea Mediterana. Aceasta alegere nu este intamplatoare, deoarece AsiHome isi propune sa fie un brand care sa mearga impotriva curentului, sa ofere produse si servicii inovatoare si sa faca diferenta intr-un mod pozitiv.

Valorile noastre

Valorile noastre

Inovatia si pasiunea sunt valorile de baza ale brandului, fiind puse in aplicare prin atentia sporita acordata clientilor si prin produsele vibrante si interesante oferite. AsiHome crede ca fiecare produs este o compozitie noua, un joc de materiale, culori si forme care creeaza personalitate si contemporaneitate.

Produse Premium

Produse selectionate cu grija pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Aceste produse sunt caracterizate prin materiale de calitate superioara, design sofisticat si atentie la detalii.

Versatilitate

Indiferent daca este vorba despre decorarea locuintei, organizarea spatiului de lucru sau despre a face un cadou special, produsele noastre sunt adaptabile oricarui context.

Consultanta

Ne dedicam satisfactiei clientilor, asadar, echipa noastra este mereu la dispozitia ta pentru a-ti oferi consultanta si sfaturi profesioniste cu privire la produsele noastre.

Categorii Populare

Vezi toate categoriile